Toppbanner Minimer

  

Mottar du fortsatt papirfakturaer?

Mottar du fortsatt papirfakturaer?

Vi kan nå tilby alle våre kunder å betale på E-faktura i tillegg til avtalegiro. Med E-faktura får du regningen ferdig utfylt rett i nettbanken. Du kan selv endre beløp og forfallsdato før du godkjenner med et klikk. I nettbanken har du full kontroll over betalte og ubetalte regninger - uansett hvor i verden du befinner deg.AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Med AvtaleGiro besørger banken at regningen belastes direkte fra konto på forfallsdato. Du kan få endret forfallet til den dato mellom den 1. og den 20. i mnd uten at du vil få purring eller belasting av renter på din faktura, ta kontakt med MOBO for å få satt en dato. Alle banker i Norge tilbyr tjenesten.

AvtaleGiro trekk vil bli varslet på kontoutskriften din, eller direkte fra betalingsmottaker. Når du ser dette varslet første gang, betyr dette at avtalen om å betale med AvtaleGiro er på plass i banken din. Da vil neste og påfølgende regninger bli betalt med AvtaleGiro helt til du sier opp avtalen med din bank. Enklere kan det ikke bli.

Vi anbefaler at du setter maksimums beløpsgrense til 1,5 - 2 ganger det du betaler i dag pr. trekk måned, for å ta høyde for eventuelle fremtidige endringer i felleskostnadene eller renteendringer om du har splitt på rentekostnader. Du vil uansett aldri bli trukker for mer enn det faktiske faktura beløpet.
En E-faktura er ferdig utfylt med KID, kontonr. og beløp. Det eneste du trenger å gjøre i nettbanken er å godkjenne regningen når du skal betale.

Din E-faktura referanse er de 9 første siffer i kid på faktura.

E-faktura lagres i nettbanken din og du har til en hver tid oversikt over betalte og ubetalte regninger. Du kan også velge å bli varslet på e-post hver gang du mottar en ny E-faktura. Du må godkjenne E-fakturaen i nettbanken før beløpet trekkes fra kontoen og du kan endre beløp, hvilken konto som skal belastes og forfallsdato på regningen. NB! Betales dette senere enn den 20. i mnd vil det tilfalle renter og purregebyr.

Fordi regningen sendes elektronisk til nettbanken din, er du ikke avhengig av postkassen, når du f.eks er ute og reiser. Du slipper å motta faktura i posten og sparer miljøet for ekstra papir.

Dersom du blir bedt om å oppgi E-faktura referanse, tilsvarer denne de første 9 siffer i din kid som du har på giro fra oss.


Papirbaserte faktura:

Det vil fra 01.01.2012 bli innført et miljøgebyr på kr. 25,- pr. papirbasert faktura.


 

30 mars 2011 - Kategori: Aktuelt
Publisert: 30. mars 2011
Tips på e-post | Del på Facebook