Toppbanner Minimer

  

Styreseminar 2012

Styreseminar 2012

Tid for styreseminar

2.- 4. november er det tid for nytt styreseminar for borettslagene på Helgeland. Denne gangen er det Brønnøysund som skal huse årets viktigste begivenhet for styremedlemmene i de mange borettslagene.

- Vi regner med å få med oss 60-80 deltakere på årets styrseminar. Det sier forvaltningskonsulent Åse Fagerli i Mobo. Turen til Brønnøysund skjer med hurtigruta fra Nesna, der også deltakere fra Mosjøen og Sandnessjøen kommer om bord undervegs. Den faglige delen skjer på det nye Thon-hotellet i Brønnøysund. Programmet er ikke helt fastspikret ennå,men vi har fokus på viktige praktiske problemstillinger i styrearbeidet sier Åse Fagerli. For oss er det viktig at de innvalgte i de ulike borettslagene er rustet til å kunne gjøre en best mulig jobb i hverdagen der de bor. Derfor er styreseminarene viktig faglig påfyll som en viktig tradisjon hver eneste høst. Et seminar som også omfatter ei sosial ramme, der vi også prøver å få fange opp noe av den mangfoldige kulturen på Helgeland. I år tar vi en avstikker fra Brønnøysund og ut til Vega Havhotell lørdag kveld. Der skal vi kose oss med mat fra mesterkokken Jon Aga, mellom gruppearbeid og forelesninger.

Styreseminarene er en viktig arena for de innvalgte styremedlemmene. Vi har forskjøvet seminaret noen uker for å unngå kollisjon med andre arrangementer. Den første helga i November er en dato som forhåpentligvis vil passe de aller fleste, nevner Åse Fagerli tilslutt. Også i år er styrseminaret arrangert av MOBO og Mosjøen Boligbyggelag.
 

29 juni 2012 - Kategori: Aktuelt
Publisert: 29. juni 2012
Tips på e-post | Del på Facebook